روایت شیرین آشنایی با نوشیدنی قهوه

10/3/2022 12:00:00 AM

قهوه یکی از نوشیدنی‌های محبوب در جهان بعد از آب است، حال ما در این مقاله قصد داریم تا شما را از تاریخچه قهوه و انواع قهوه‌های موجود در جهان باخبر کنیم تا دقیق‌تر بدانید که قهوه چطور کشف شد و طرز پیدایش آن به چه صورت بوده است.
قهوه چنان مشهور است که از زمان‌های قدیم مورد تحسین عرب‌ها بوده و چنان برای ترک‌ها باشکوه بوده که در مراسم‌های خود از آن استفاده می‌کردند. این داستان همچنان ادامه دارد که از گذشته تا به امروز در سراسر جهان از آن یاد می‌شود.

قهوه چیست؟

بیشتر ما دانه قهوه را از نزدیک دیده‌ایم اما ممکن است درخت آن را ندیده باشیم و با میوه آن آشنایی چندانی نداشته باشیم. دانه قهوه در واقع تخم و یا دانه‌های داخلی میوه‌ای است که به آن گیلاس قهوه گفته می‌شود. روش‌های مختلفی برای جدا کردن دانه داخلی گیلاس قهوه وجود دارد، بعضی از شرکت‌های تولیدی قهوه، بعد از چیدن میوه اجازه می‌دهند تا گیلاس قهوه کاملا خشک شود و بعد دانه داخلی آن را استخراج می‌کنند و برخی دیگر قبل از خشک شدن میوه، دانه را از گیلاس قهوه جدا می‌کنند و اقدام به انجام آن می‌کنند، زمان جدا کردن دانه‌ها از گیلاس قهوه، در طعم و کیفیت نهایی قهوه تاثیر می‌گذارد و باعث تفاوت در طعم محصول بدست آمده می‌شود، که به آن قهوه سبز می‌گویند.
ارتفاع درخت قهوه از 3 تا 10 متر، متغیر است و پر از شاخه‌هایی است که با برگ‌های سبز تیره پوشیده شده‌اند. تقریبا سالی یک بار این درختان قهوه، میوه می‌دهند و عمر متوسط درختان قهوه بین 20 تا 30 سال است.

قهوه

تاریخچه شنیدنی قهوه

زمان شناخت یا به اصطلاح کشف قهوه مشخص نیست. نمی‌توان گفت قهوه دقیقا در چه تاریخی شناخته شد، اما داستان‌ها و روایات متعددی وجود دارد. دانشمندان علم ژنتیک در بررسی منشاء قهوه به کشور اتیوپی و سپس یمن رسیدند.
تاریخچه قهوه را می‌توان به فلات اتیوپی و منطقه‌ای به نام کافا نسبت بدهیم. روزی چوپانی از اتیوپی که گله‌ای از بزها را به سمت منطقه کافا می‌برد، متوجه نیروی مضاعف بزهای خود شد. شبانگاه نیز شاهد انرژی فعال بزها می‌شود و می‌بیند که آن‌ها به خواب نرفته‌اند، با حالی متعجب شب خود را به روز می‌رساند.
روز بعد دوباره گله خود را برای چرا به همان منطقه کافا می‌برد و شاهد اتفاقات روز قبل می‌شود، این بار با حالی متعجب قضیه را برای راهب صومعه محلی تعریف می‌کند، راهب از چوپان می‌خواهد که قدری از گیاهان منطقه کافا را برای او بیاورد. روز بعد، راهب گیاهان منطقه کافا را دم می‌کند و یک لیوان از آن گیاه تلخ را میل می‌کند. راهب نیز در تمام شب انرژی فوق العاده‌ای می‌گیرد و نمی‌تواند، بخوابد و به هیچ عنوان احساس خواب نمی‌کند و تا نماز صبح بیدار می‌ماند. راهب نتایج تحقیقات خود را به راهبان دیگر در میان می‌گذارد و به این صورت خبر به تمام اهالی اتیوپی پخش شد و آن‌ها نیز از این انرژی مضاعف باخبر شدند و بعد از آن خیلی زود خبر دانه انرژی زا به سمت شرق رسید. اخبار دانه قهوه به سمت شرق حرکت کرد و قهوه به شبه جزیره عربستان رسید، سفری را آغاز کرد که این دانه‌ها را به سراسر جهان می‌برد.
طبق شواهد و مستندات موجود، قهوه از قرن 15 میلادی در یمن و به تدریج با شروع قرن 16، در ایران، مصر، سوریه و ترکیه نیز شناخته شد.

چگونه انواع قهوه را تشخیص دهیم؟

برای تشخیص انواع قهوه از یکدیگر از دو راه نوع دانه و شیوه دم کردن آن می‌توان کمک گرفت:

براساس نوع دانه

قهوه به 3 نوع عربیکا، روبوستا، لیبریکا یا اکسلسا دسته بندی می‌شود که دو نوع آخر تنها 1.0 درصد از کل قهوه دنیا را به خود اختصاص می‌دهند. اما دو نوع عربیکا و روبوستا که درصد بیشتر قهوه موجود در بازار را به خود اختصاص می‌دهند، تفاوت‌ها و شباهت‌هایی با یکدیگر دارند.
از نظر ظاهری دانه قهوه روبوستا تپل‌تر است و خط وسط آن صاف‌ است اما دانه عربیکا کشیده‌تر و خط وسط آن منحنی شکل است. کافئین موجود در روبوستا دو برابر عربیکا است و قند، چربی و اسیدهای ارگانیک روبوستا را می‌توان نصف عربیکا تخمین زد. طعم و مزه عربیکا بیشتر ملایم و میوه‌ای است، در صورتی که طعم روبوستا تلخ است و بیشتر مزه سوختگی دارد. از نظر قیمت، عربیکای معمولی دو برابر روبوستای معمولی است. بزرگ‌ترین تولید کننده قهوه عربیکا کشور برزیل است در حالی که تولید کننده قهوه روبوستا ویتنام است.
عربیکا به دلیل طعم و مزه ملایمی که دارد تقریبا دو سوم قهوه جهان را به خود اختصاص داده است و به دلیل کیفیتش از محبوب‌ترین نوع قهوه‌ها است.

قهوه عربیکا و روبوستا

براساس شیوه دم کردن

قهوه براساس شیوه آماده سازی و دم کردن نیز به دسته‌های مختلفی تقسیم‌بندی می‌شود:

قهوه اسپرسو با دستگاه اسپرسوساز از طریق عبور دادن آب نزدیک نقطه جوش و با فشار زیاد از میان دانه‌های آسیاب شده درست می‌شود. اسپرسو از ترکیب دانه‌های عربیکا و روبوستا تهیه می‌شود ولی دانه‌های مورد استفاده در اسپرسو نسبت به باقی قهوه‌ها بیشتر رست می‌شود و ریزتر آسیاب می‌شوند.
فنجان‌های اسپرسو به دلیل این‌که مقدار کافئین در این نوشیدنی بیشتر است سایز کوچک‌تری نسبت به قهوه‌های دمی دارند.

قهوه ترک از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های موجود در بازار است که از دانه قهوه تازه در قهوه جوش یا جزوه مسی تهیه می‌شود و در فنجان‌های کوچک و مخصوص سرو می‌شود.

خرید اینترنتی قهوه ترک از سایت پا به پا
پودر قهوه ترک هارپاگ

دانه‌ای که برای تهیه قهوه ترک استفاده می‌شود، باید از نوع عربیکا، کاملا رست شده باشد و میزان آن به آب باید یک گرم قهوه برای حدود 16 میلی‌لیتر آب باشد.

قهوه فرانسه نوع دیگری از قهوه است که در نوع رستی قهوه با نام رست فرانسوی شناخته می‌شود. قهوه فرانسه از قهوه برشته تیره تهیه می‌شود که طعمی شیرین، تند و کمی دودی در دهان، ایجاد می‌کند.

از انواع قهوه‌هایی که بر پایه اسپرسو سرو می‌شوند، می‌توان به آمریکانو، لاته یا لته، کاپوچینو، کورتادو، فلت وایت، ماکیاتو یا ماچیاتو و موکا اشاره کرد که هر کدام براساس ذائقه هر فردی متفاوت هستند.

کافه لاته یا لته مخلوطی از یک شات اسپرسو، شیر جوشیده و فوم شیر است. نسبت کافه لاته شامل یک شات اسپرسو، یک‌ونیم شات شیر و نیم شات فوم شیر در لایه آخر است.

آمریکانو یک نوشیدنی بر پایه اسپرسو است که با اسپرسو و آب داغ درست می‌شود، آمریکانو بهترین گزینه برای کسانی است که به قهوه تلخ علاقه دارند و از ترکیب شیر و قهوه لذت نمی‌برند. روش سنتی تهیه آمریکانو از ترکیب یک شات اسپرسو و حداکثر شش اونس آب داغ است.

کاپوچینو بر پایه اسپرسو است که حاوی مقادیر مساوی اسپرسو دوبل و کف شیر بخار داده شده است. فنجان کاپوچینو کوچک‌تر از فنجان لاته است.

خرید اینترنتی کپسول قهوه از سایت پا به پا
کپسول نسپرسو +JOY بن مانو

ماکیاتو یا ماچیاتو هم یکی از انواع قهوه بر پایه اسپرسو است که از ترکیب اسپرسو با اندکی شیر و فوم شیر تهیه می‌شود. ماکیاتو در ایتالیایی به دو نوع لاته ماکیاتو و اسپرسو ماکیاتو تقسیم می‌شود. معمولا حجم اسپرسو ماکیاتو 25 تا 30 سی‌سی است.

موکا یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه بر پایه اسپرسو است و از ترکیب اسپرسو با شکلات و شیر بخار زده شده تهیه می‌شود. در این نوشیدنی گرم، یک شات اسپرسو با شیر و معمولا 2 قاشق شربت شکلات ترکیب می‌شود.

کورتادو نوع دیگری از قهوه بر پایه اسپرسو است که میزان اسپرسو و شیر گرم در آن تا حدودی یکسان است. این نوشیدنی اسپانیایی نوعی قهوه ملایم است پس اگر معده‌تان به قهوه واکنش نشان می‌دهد این نوشیدنی مناسب شماست.

فلت وایت هم از قهوه‌های پایه اسپرسو است که در آن اسپرسو با شیر بخار داده شده تهیه می‌شود. فلت وایت شبیه لته است اما حجم آن کمتر است و کف شیر ندارد.

انواع قهوه

آشنایی با انواع قهوه رست شده

به روند تفت دادن یا قهوه دادن دانه قهوه با حرارت و به روش‌های متنوع، رست گفته می‌شود. رست قهوه براساس مدت زمان بو دادن قهوه طبقه بندی می‌شود. از زمان تفت دادن دانه قهوه سبز تا رست شدید آن طبقه بندی داریم. درجات رست قهوه را در زیر به ترتیب توضیح می‌دهیم:

قهوه سبز

قهوه سبز به همان دانه رست نشده قهوه گفته می‌شود. در ابتدا تمام دانه‌های قهوه به صورت هسته‌های سبز رنگ هستند. هسته‌های سبز رنگ همان دانه داخلی گیلاس قهوه است که بعد از برداشت میوه از درخت، از گیلاس جدا می‌شود و فرآوری می‌شوند.

ملایم (لایت رست)

در این روش رست قهوه، دانه قهوه طعم و خواص اصلی خود را نسبت به روش‌های دیگر، بیشتر حفظ می‌کند. بدنه دانه در این نوع، سبک، رنگ دانه کاراملی روشن و خاصیت اسیدیته(کافئین)رست لایت بیشتر است. این نوع قهوه برای افرادی مناسب است که نیاز به جذب کافئین بیشتر با حفظ طعم تلخی کمتر دارند. این نوع رست با نام‌های (آمریکانو رست، هاف سیتی رست، نیوانگلند رست و مودریت رست) نیز شناخته شده است.

متوسط (مدیوم رست)

اغلب قهوه‌هایی که در بازار به فروش می‌رسند در این دسته قرار دارند. زمان فرآوری رست مدیوم بیشتر از سطح قبلی است. رنگ دانه کاراملی تیره، تلخی و بوی دلپذیر قهوه آروما بیشتر از رست لایت است اما کافئین کمتری دارد. این نوع رست به نام‌های (سیتی رست، سیتی پلاس رست و برکفست) شناخته می‌شود.

شدید (دارک رست)

آخرین و تیره‌ترین نوع رست در میان دانه‌های قهوه، رست دارک است. طعم آن در تلخ‌ترین درجه رست، رنگ آن به قهوه‌ای تیره یا سیاه تمایل دارد و بدنه قهوه فرم روغنی طور به خود می‌گیرد. از این رست با نام‌های (ایتالین رست، فرنچ رست، وینا رست و فول سیتی رست) یاد می‌کنند.

انواع قهوه

کلام آخر

آشنایی با قهوه و تاریخچه قهوه بر دوست داران قهوه، چه آنها که قهوه خور حرفه‌ای هستند، چه آنها که آماتور محسوب می‌شوند و تازه نوشیدن قهوه را شروع کردند، واجب است. مطالعه این مقاله به تشخیص شما در تاریخچه قهوه و شناخت انواع قهوه برای قرار دادن آن در سبک زندگی شما کمک خواهد کرد.

دیدگاه وبلاگ

روایت شیرین آشنایی با نوشیدنی قهوه

10/3/2022 12:00:00 AM

قهوه یکی از نوشیدنی‌های محبوب در جهان بعد از آب است، حال ما در این مقاله قصد داریم تا شما را از تاریخچه قهوه و انواع قهوه‌های موجود در جهان باخبر کنیم تا دقیق‌تر بدانید که قهوه چطور کشف شد و طرز پیدایش آن به چه صورت بوده است.
قهوه چنان مشهور است که از زمان‌های قدیم مورد تحسین عرب‌ها بوده و چنان برای ترک‌ها باشکوه بوده که در مراسم‌های خود از آن استفاده می‌کردند. این داستان همچنان ادامه دارد که از گذشته تا به امروز در سراسر جهان از آن یاد می‌شود.

قهوه چیست؟

بیشتر ما دانه قهوه را از نزدیک دیده‌ایم اما ممکن است درخت آن را ندیده باشیم و با میوه آن آشنایی چندانی نداشته باشیم. دانه قهوه در واقع تخم و یا دانه‌های داخلی میوه‌ای است که به آن گیلاس قهوه گفته می‌شود. روش‌های مختلفی برای جدا کردن دانه داخلی گیلاس قهوه وجود دارد، بعضی از شرکت‌های تولیدی قهوه، بعد از چیدن میوه اجازه می‌دهند تا گیلاس قهوه کاملا خشک شود و بعد دانه داخلی آن را استخراج می‌کنند و برخی دیگر قبل از خشک شدن میوه، دانه را از گیلاس قهوه جدا می‌کنند و اقدام به انجام آن می‌کنند، زمان جدا کردن دانه‌ها از گیلاس قهوه، در طعم و کیفیت نهایی قهوه تاثیر می‌گذارد و باعث تفاوت در طعم محصول بدست آمده می‌شود، که به آن قهوه سبز می‌گویند.
ارتفاع درخت قهوه از 3 تا 10 متر، متغیر است و پر از شاخه‌هایی است که با برگ‌های سبز تیره پوشیده شده‌اند. تقریبا سالی یک بار این درختان قهوه، میوه می‌دهند و عمر متوسط درختان قهوه بین 20 تا 30 سال است.

قهوه

تاریخچه شنیدنی قهوه

زمان شناخت یا به اصطلاح کشف قهوه مشخص نیست. نمی‌توان گفت قهوه دقیقا در چه تاریخی شناخته شد، اما داستان‌ها و روایات متعددی وجود دارد. دانشمندان علم ژنتیک در بررسی منشاء قهوه به کشور اتیوپی و سپس یمن رسیدند.
تاریخچه قهوه را می‌توان به فلات اتیوپی و منطقه‌ای به نام کافا نسبت بدهیم. روزی چوپانی از اتیوپی که گله‌ای از بزها را به سمت منطقه کافا می‌برد، متوجه نیروی مضاعف بزهای خود شد. شبانگاه نیز شاهد انرژی فعال بزها می‌شود و می‌بیند که آن‌ها به خواب نرفته‌اند، با حالی متعجب شب خود را به روز می‌رساند.
روز بعد دوباره گله خود را برای چرا به همان منطقه کافا می‌برد و شاهد اتفاقات روز قبل می‌شود، این بار با حالی متعجب قضیه را برای راهب صومعه محلی تعریف می‌کند، راهب از چوپان می‌خواهد که قدری از گیاهان منطقه کافا را برای او بیاورد. روز بعد، راهب گیاهان منطقه کافا را دم می‌کند و یک لیوان از آن گیاه تلخ را میل می‌کند. راهب نیز در تمام شب انرژی فوق العاده‌ای می‌گیرد و نمی‌تواند، بخوابد و به هیچ عنوان احساس خواب نمی‌کند و تا نماز صبح بیدار می‌ماند. راهب نتایج تحقیقات خود را به راهبان دیگر در میان می‌گذارد و به این صورت خبر به تمام اهالی اتیوپی پخش شد و آن‌ها نیز از این انرژی مضاعف باخبر شدند و بعد از آن خیلی زود خبر دانه انرژی زا به سمت شرق رسید. اخبار دانه قهوه به سمت شرق حرکت کرد و قهوه به شبه جزیره عربستان رسید، سفری را آغاز کرد که این دانه‌ها را به سراسر جهان می‌برد.
طبق شواهد و مستندات موجود، قهوه از قرن 15 میلادی در یمن و به تدریج با شروع قرن 16، در ایران، مصر، سوریه و ترکیه نیز شناخته شد.

چگونه انواع قهوه را تشخیص دهیم؟

برای تشخیص انواع قهوه از یکدیگر از دو راه نوع دانه و شیوه دم کردن آن می‌توان کمک گرفت:

براساس نوع دانه

قهوه به 3 نوع عربیکا، روبوستا، لیبریکا یا اکسلسا دسته بندی می‌شود که دو نوع آخر تنها 1.0 درصد از کل قهوه دنیا را به خود اختصاص می‌دهند. اما دو نوع عربیکا و روبوستا که درصد بیشتر قهوه موجود در بازار را به خود اختصاص می‌دهند، تفاوت‌ها و شباهت‌هایی با یکدیگر دارند.
از نظر ظاهری دانه قهوه روبوستا تپل‌تر است و خط وسط آن صاف‌ است اما دانه عربیکا کشیده‌تر و خط وسط آن منحنی شکل است. کافئین موجود در روبوستا دو برابر عربیکا است و قند، چربی و اسیدهای ارگانیک روبوستا را می‌توان نصف عربیکا تخمین زد. طعم و مزه عربیکا بیشتر ملایم و میوه‌ای است، در صورتی که طعم روبوستا تلخ است و بیشتر مزه سوختگی دارد. از نظر قیمت، عربیکای معمولی دو برابر روبوستای معمولی است. بزرگ‌ترین تولید کننده قهوه عربیکا کشور برزیل است در حالی که تولید کننده قهوه روبوستا ویتنام است.
عربیکا به دلیل طعم و مزه ملایمی که دارد تقریبا دو سوم قهوه جهان را به خود اختصاص داده است و به دلیل کیفیتش از محبوب‌ترین نوع قهوه‌ها است.

قهوه عربیکا و روبوستا

براساس شیوه دم کردن

قهوه براساس شیوه آماده سازی و دم کردن نیز به دسته‌های مختلفی تقسیم‌بندی می‌شود:

قهوه اسپرسو با دستگاه اسپرسوساز از طریق عبور دادن آب نزدیک نقطه جوش و با فشار زیاد از میان دانه‌های آسیاب شده درست می‌شود. اسپرسو از ترکیب دانه‌های عربیکا و روبوستا تهیه می‌شود ولی دانه‌های مورد استفاده در اسپرسو نسبت به باقی قهوه‌ها بیشتر رست می‌شود و ریزتر آسیاب می‌شوند.
فنجان‌های اسپرسو به دلیل این‌که مقدار کافئین در این نوشیدنی بیشتر است سایز کوچک‌تری نسبت به قهوه‌های دمی دارند.

قهوه ترک از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های موجود در بازار است که از دانه قهوه تازه در قهوه جوش یا جزوه مسی تهیه می‌شود و در فنجان‌های کوچک و مخصوص سرو می‌شود.

خرید اینترنتی قهوه ترک از سایت پا به پا
پودر قهوه ترک هارپاگ

دانه‌ای که برای تهیه قهوه ترک استفاده می‌شود، باید از نوع عربیکا، کاملا رست شده باشد و میزان آن به آب باید یک گرم قهوه برای حدود 16 میلی‌لیتر آب باشد.

قهوه فرانسه نوع دیگری از قهوه است که در نوع رستی قهوه با نام رست فرانسوی شناخته می‌شود. قهوه فرانسه از قهوه برشته تیره تهیه می‌شود که طعمی شیرین، تند و کمی دودی در دهان، ایجاد می‌کند.

از انواع قهوه‌هایی که بر پایه اسپرسو سرو می‌شوند، می‌توان به آمریکانو، لاته یا لته، کاپوچینو، کورتادو، فلت وایت، ماکیاتو یا ماچیاتو و موکا اشاره کرد که هر کدام براساس ذائقه هر فردی متفاوت هستند.

کافه لاته یا لته مخلوطی از یک شات اسپرسو، شیر جوشیده و فوم شیر است. نسبت کافه لاته شامل یک شات اسپرسو، یک‌ونیم شات شیر و نیم شات فوم شیر در لایه آخر است.

آمریکانو یک نوشیدنی بر پایه اسپرسو است که با اسپرسو و آب داغ درست می‌شود، آمریکانو بهترین گزینه برای کسانی است که به قهوه تلخ علاقه دارند و از ترکیب شیر و قهوه لذت نمی‌برند. روش سنتی تهیه آمریکانو از ترکیب یک شات اسپرسو و حداکثر شش اونس آب داغ است.

کاپوچینو بر پایه اسپرسو است که حاوی مقادیر مساوی اسپرسو دوبل و کف شیر بخار داده شده است. فنجان کاپوچینو کوچک‌تر از فنجان لاته است.

خرید اینترنتی کپسول قهوه از سایت پا به پا
کپسول نسپرسو +JOY بن مانو

ماکیاتو یا ماچیاتو هم یکی از انواع قهوه بر پایه اسپرسو است که از ترکیب اسپرسو با اندکی شیر و فوم شیر تهیه می‌شود. ماکیاتو در ایتالیایی به دو نوع لاته ماکیاتو و اسپرسو ماکیاتو تقسیم می‌شود. معمولا حجم اسپرسو ماکیاتو 25 تا 30 سی‌سی است.

موکا یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه بر پایه اسپرسو است و از ترکیب اسپرسو با شکلات و شیر بخار زده شده تهیه می‌شود. در این نوشیدنی گرم، یک شات اسپرسو با شیر و معمولا 2 قاشق شربت شکلات ترکیب می‌شود.

کورتادو نوع دیگری از قهوه بر پایه اسپرسو است که میزان اسپرسو و شیر گرم در آن تا حدودی یکسان است. این نوشیدنی اسپانیایی نوعی قهوه ملایم است پس اگر معده‌تان به قهوه واکنش نشان می‌دهد این نوشیدنی مناسب شماست.

فلت وایت هم از قهوه‌های پایه اسپرسو است که در آن اسپرسو با شیر بخار داده شده تهیه می‌شود. فلت وایت شبیه لته است اما حجم آن کمتر است و کف شیر ندارد.

انواع قهوه

آشنایی با انواع قهوه رست شده

به روند تفت دادن یا قهوه دادن دانه قهوه با حرارت و به روش‌های متنوع، رست گفته می‌شود. رست قهوه براساس مدت زمان بو دادن قهوه طبقه بندی می‌شود. از زمان تفت دادن دانه قهوه سبز تا رست شدید آن طبقه بندی داریم. درجات رست قهوه را در زیر به ترتیب توضیح می‌دهیم:

قهوه سبز

قهوه سبز به همان دانه رست نشده قهوه گفته می‌شود. در ابتدا تمام دانه‌های قهوه به صورت هسته‌های سبز رنگ هستند. هسته‌های سبز رنگ همان دانه داخلی گیلاس قهوه است که بعد از برداشت میوه از درخت، از گیلاس جدا می‌شود و فرآوری می‌شوند.

ملایم (لایت رست)

در این روش رست قهوه، دانه قهوه طعم و خواص اصلی خود را نسبت به روش‌های دیگر، بیشتر حفظ می‌کند. بدنه دانه در این نوع، سبک، رنگ دانه کاراملی روشن و خاصیت اسیدیته(کافئین)رست لایت بیشتر است. این نوع قهوه برای افرادی مناسب است که نیاز به جذب کافئین بیشتر با حفظ طعم تلخی کمتر دارند. این نوع رست با نام‌های (آمریکانو رست، هاف سیتی رست، نیوانگلند رست و مودریت رست) نیز شناخته شده است.

متوسط (مدیوم رست)

اغلب قهوه‌هایی که در بازار به فروش می‌رسند در این دسته قرار دارند. زمان فرآوری رست مدیوم بیشتر از سطح قبلی است. رنگ دانه کاراملی تیره، تلخی و بوی دلپذیر قهوه آروما بیشتر از رست لایت است اما کافئین کمتری دارد. این نوع رست به نام‌های (سیتی رست، سیتی پلاس رست و برکفست) شناخته می‌شود.

شدید (دارک رست)

آخرین و تیره‌ترین نوع رست در میان دانه‌های قهوه، رست دارک است. طعم آن در تلخ‌ترین درجه رست، رنگ آن به قهوه‌ای تیره یا سیاه تمایل دارد و بدنه قهوه فرم روغنی طور به خود می‌گیرد. از این رست با نام‌های (ایتالین رست، فرنچ رست، وینا رست و فول سیتی رست) یاد می‌کنند.

انواع قهوه

کلام آخر

آشنایی با قهوه و تاریخچه قهوه بر دوست داران قهوه، چه آنها که قهوه خور حرفه‌ای هستند، چه آنها که آماتور محسوب می‌شوند و تازه نوشیدن قهوه را شروع کردند، واجب است. مطالعه این مقاله به تشخیص شما در تاریخچه قهوه و شناخت انواع قهوه برای قرار دادن آن در سبک زندگی شما کمک خواهد کرد.

دیدگاه شما
پیگیری سفارشات
محصولات پیشنهادی
کرم ویتامین C پلاس تیوپی نئودرم
کرم مرطوب کننده قوی پوست صورت حاوی 5% اوره درای ریلیف آردن اتوپیا
کرم نرم کننده %5 اوره مای فارما
کرم دست الارو حاوی کو آنزیم Q10
فلوئید شاین کنترل تقویت کننده با خاصیت آبرسانی مناسب پوست چرب
کرم ضد چروک فوری صورت و گردن ژنوبایوتیک
کرم ضد چروک و جوان کننده صورت و گردن کاسمکولوژی
سرم روشن کننده ویتامین C وچه
سرم روشن کننده آردن اکسپرتیج2
کرم ژل روشن کننده حاوی ویتامین C ملا فارما2
ماسک سفت کننده و شفاف کننده پوست صورت و گردن آردن اکسپرتیج
ماسک صورت حبابی خاک رس بیوآکوا
ماسک صورت خواب انار بیوآکوا
چسب بینی دکتر راشل (رفع جوش های سرسیاه بینی)
کرم رنگی ضد جوش سبوپیور آردن سبوما (بژ طبیعی)
ژل آنتی آکنه و ضد جوش درماسیف
کرم ترمیم کننده پوست ژنوبایوتیک
ژل التیام بخش پس از اصلاح بانوان سی گل
کرم دور چشم قوی آردن اکسپرتیج
کرم دور چشم لیپوزوم آردن بیوتی
ضدآفتاب آبرسان آکوا نیوژن +SPF 50 آردن سولاریس2
ضد آفتاب کرم پودری و پرایمری مکی سان SPF50 سان سیف بژ طلایی
کرم ضدآفتاب SPF50 فاقد چربی با پوشش کرم پودری هیدرودرم بژ کاراملی
لوسیون بعد از اصلاح آقایان هیدرودرم
میسلار واتر وچه مناسب پوست خشک و معمولی
پاک‌کننده چشم، لب و صورت سبومیسل آردن سبوما
میسلار واتر آردن اکسپرتیج
تونر پاک کننده C پلاس آردن سی فکتور
کرم ساینده و پاک کننده هیدرودرم
کرم لایه بردار جوان کننده %AHA 10 نوو فارما
کرم شب Q10 پلاس آردن بیوتی
هولدر دوچرخه جویروم مدل JR-ZS288
هولدر و پایه نگهدارنده رومیزی الدینیو مدل MG05
نگهدارنده مغناطیسی خودرو ایکس‌ او مدل XO-C82
شارژر فندکی 5 پورت فست شارژ جویروم مدل JR-CL03
فوم ساز خودکار شیائومی مدل POP Clean
تخته سیاه هوشمند 8.5 اینچ مشکی
هاب 9 پورت و شارژر وایرلس ایکس او Xo Hub007
لامپ قابل حمل هوشمند بیسوس مدل DGSUN-YA02
ژل بهداشتی بسیار ملایم ژنیتال بانوان درای ریلیف آردن اتوپیا2
کاندوم نازک کلاسیک آلوئه ورا ناچ کدکس 3 عددی
لوسیون نرم کننده اوره و اوسرین 10% آردن
وازلین هایژن پلاس ساج
مام رول دئودورانت زنانه تندرلیف شون
مام رول دئودورانت مردانه پاور لیفت مای
بادی اسپلش (عطر بدن) اکلیلی هیدرودرم Amber Blush
خوشبو کننده مو و بدن لتو مای
شامپو بدن سامر جویس مای
شامپو بدن کرمی میوه های استوایی هیدرودرم
پن لایه بردار و اسکراب فولیکا
اسپری زنانه پشن 200 میل پلیس
اسپری مردانه اسپرت 200 میل پلیس
کرم پودر پمپی مات اکستریم نوت کد 11
پنکیک تراکوتا مولتی کالر نوت کد 03‬
کرم پودر SPF30 کالر اکسپرت بژ صدفی
کانسیلر مایع اپیلینگ شون کد A02
رژگونه تك رنگ كالر اند آرت كاليستا کد B04
ریمل بلند کننده لش مستر نوت
ریمل حجم دهنده و بلند کننده دوپلیکیتور شون
خط چشم هلویی یوفوریا کالیستا
خط چشم آبی کاربنی یوفوریا کالیستا
خط چشم مایع با اپلیکاتور ابری بلک دایموند مای
سایه چشم تک رنگ لومینوس نوت کد 18
مداد چشم رنگی ضد آب فلورمار آبی
رژ لب مایع لومینوس مای کد 11
رژ لب جامد مات و آبرسان نوت کد 304
رژ لب مایع مات ولوت شون کد M31
رژ لب جامد مات کالیستا کد M21
بالم لب اگزو فارما2
سبد پلاستیکی ویرا هوم کرمی
رنده مخزن دار ویرا هوم
تمیز کننده کفش ویراهوم
هولدر چند منظوره بیسوس مدل Antiskid Pad
اوت لت
کرم پودر تیوپی لومینوس آبرسان نوت کد 12
کرم پودر دیلی دیفنس شون کد D01
کرم پودر مات اسموتینگ شون کد S05
کرم پودر تیوپی لانگ لستینگ اند مت کالیستا کد M11
پنکیک چرب پرفکت فینیش کالیستا کد 40
پنکیک آینه دار دلوکس بلک دایموند مای کد 30
کانسیلر مایع اپیلینگ شون کد A01
کانسیلر پن پرفکتینگ نوت کد 01
رژگونه تك رنگ كالر اند آرت كاليستا کد B06
پرایمر مات کننده آردن اکسپرتیج
هایلایتر پودری کالیستا کد 04
سی سی کرم سی گل
ریمل لش آپ کلیک نوت
ریمل بلند کننده لش مستر نوت
ریمل حجم دهنده ولوم اکت نوت
سايه چشم چهار رنگ درامتيک شون کد E05
سایه چشم تک رنگ لومینوس نوت کد 16
خط چشم ماژیکی بلک فبیولس شون
لاک ناخن شاین کالیستا کد N109
لاک ناخن شاین کالیستا کد N24
محلول خشک كننده سريع لاک ناخن هیدرودرم
روغن تقویت کننده و استحکام بخش ناخن آردن اکسپرتیج
کرم دست و ناخن وچه
کرم دست و ناخن کاسه ای زیتون نئودرم
سایه ابرو دوتایی کالیستا کد EB01
کرم مرطوب کننده اینتنسیو H اگزو فارما2
لوسیون مرطوب کننده صورت و بدن اگزودرم درماسیف
ژل مرطوب کننده ضد قرمزی پوست خشک سنسی درم درماسیف
کرم مرطوب کننده قوی پوست صورت حاوی 5% اوره درای ریلیف آردن اتوپیا
کرم آبرسان آکوا مکس امگا3 شون
کرم ضد چروک و جوان کننده صورت و گردن کاسمکولوژی
کرم ضدچروک تیوپی اپتیمال ایج استاپ نئودرم
کرم روشن کننده قوی پریم (پرایم)
سرم روشن کننده ویتامین C وچه
کرم رفع لک و تیرگی وچه مناسب پوست خشک و معمولی
ژل ماسک مرطوب کننده صورت دیپ سنس مدل گلاب
ماسک ژلی آبرسان آلوئه ورا کالاندولا هیدرودرم
ژل آنتی آکنه و ضد جوش درماسیف
کرم ضدجوش تی تری اویل درمالاین آردن
فلویید کوچک کننده منافذ پوست سبو فارما
کرم ضد قرمزى ریپیر سلوشن ماى فارما
کرم ضد قرمزی تیوپی سوتینگ سنسی رد نئودرم
کرم دور چشم الارو مدل آنتی رینکل
کرم ژل ضد چروک دور چشم C10 آردن سی فکتور
کرم دور چشم سه کاره کاسمکولوژی
لوسیون بعد از اصلاح آقایان هیدرودرم
میسلار واتر وچه مناسب پوست خشک و معمولی
دستمال مرطوب پاک کننده آرایش قوطی نینورتا 72 برگی
شوینده صورت مرطوب کننده اوره 5% درای ریلیف آردن آتوپیا
تونیک پاک کننده پوست سی گل مناسب پوست معمولی تا خشک
کرم لایه بردار جوان کننده %AHA 10 نوو فارما
کرم ساینده و پاک کننده هیدرودرم
کرم ضد آفتاب SPF30 مینرال الارو
اسپری ضد آفتاب SPF50 فاقد چربی مای
کرم ضدآفتاب SPF50 فاقد چربی با پوشش کرم پودری هیدرودرم بژ گندمی
کرم ضدآفتاب فاقد چربی +SFP35 سان سیف بژ متوسط
ضد آفتاب رنگی فیزیکال SPF30 آردن
فوم شوینده و شفاف کننده صورت حاوی ویتامین C آردن2
شامپو ضد شوره ملایم D1 پریم (پرایم)
شامپو مو اولترا نوریش الارو مخصوص موهای نرمال
شامپو ضد شوره نوتریسل آنتی دندراف نئودرم
شامپو مغذی موی خشک درموسیس
شامپو ضدشوره نوو فارما موهای نرمال
نرم کننده موی سر آرگان نئودرم
نرم کننده موی سر جینسینگ و کراتین شون
لوسیون تقویت کننده و ضد ریزش مو زنانه فولیکا
کرم تقویت کننده و ترمیم کننده موهای بلوند فولیکا
ماسک مو تیوپی موهای رنگ شده سریتا بیوتی
ژل موی سر تیوپی قوی گیاهی مای
سرم مو کراتینه نئودرم
سرم دوفاز موی سر مخصوص موهای چرب ریکاردو
دهانشویه توتال کر میسویک 200 میلی لیتر
خودتراش سه تیغه آستور بیک برای پوست های حساس