قهوه ترک مولتی کافه از دانههای مرغوب روبوستا و عربیکا و ترکیب آنها تولید و به ریزترین درجه آسیاب شده است.
بهترین قهوه ترک در دمای پایین درست میشود، چیزی در حدود ۷۰ درجه سانتیگراد زیرا فوم قهوه در دمای بالا از بین میرود در حالی که همین فوم در عطر و طعم قهوه بسیار موثر است و زمان سرو، قهوه ترک حتما باید دارای فوم باشد. از طرف دیگر هر چه قهوه بیشتر جوشانده شود، تلختر خواهد شد. جهت خرید پودر قهوه ترک مولتی کافه از سایت پا به پا به لینک بالا در همین صفحه مراجعه کنید.
دستورالعمل تهیه:
یک فنجان آب سرد را درون قهوه جوش ریخته و 2 قاشق مرباخوری قهوه ترک اضافه نمایید. سپس2 قاشق شکر به آن اضافه کنید، قهوه جوش را روی حرارت ملایم قرار دهید. به طور مرتب هم قهوه را هم بزنید، صبر کنید تا کف قهوه روی آن ظاهر شود قهوه آماده میل کردن است."دقت کنید! قهوه جوش نیاید".
برند | مولتی کافه |
وزن بستهبندی | 100 گرم |
ابعاد بستهبندی | 5 × 10 × 10 سانتیمتر |
نوع بستهبندی | جعبه ای |
کشور سازنده | ایران |
میزان کافئین | بالا |
درجه آسیا | کاملا ریز |
گونه | ترکیب عربیکا و روبوستا |
نوع | ترکیبی |
رایحه و طعم | آجیل و شکلات |
اسیدیته | پایین |
پس طعم | شکلات تلخ |
ابزار دم آوری | جذوه یا ایبریک |
نوع محصول | پودر قهوه ترک |
رست | مدیوم |
قهوه ترک مولتی کافه از دانههای مرغوب روبوستا و عربیکا و ترکیب آنها تولید و به ریزترین درجه آسیاب شده است.
بهترین قهوه ترک در دمای پایین درست میشود، چیزی در حدود ۷۰ درجه سانتیگراد زیرا فوم قهوه در دمای بالا از بین میرود در حالی که همین فوم در عطر و طعم قهوه بسیار موثر است و زمان سرو، قهوه ترک حتما باید دارای فوم باشد. از طرف دیگر هر چه قهوه بیشتر جوشانده شود، تلختر خواهد شد. جهت خرید پودر قهوه ترک مولتی کافه از سایت پا به پا به لینک بالا در همین صفحه مراجعه کنید.
دستورالعمل تهیه:
یک فنجان آب سرد را درون قهوه جوش ریخته و 2 قاشق مرباخوری قهوه ترک اضافه نمایید. سپس2 قاشق شکر به آن اضافه کنید، قهوه جوش را روی حرارت ملایم قرار دهید. به طور مرتب هم قهوه را هم بزنید، صبر کنید تا کف قهوه روی آن ظاهر شود قهوه آماده میل کردن است."دقت کنید! قهوه جوش نیاید".
برند | مولتی کافه |
وزن بستهبندی | 100 گرم |
ابعاد بستهبندی | 5 × 10 × 10 سانتیمتر |
نوع بستهبندی | جعبه ای |
کشور سازنده | ایران |
میزان کافئین | بالا |
درجه آسیا | کاملا ریز |
گونه | ترکیب عربیکا و روبوستا |
نوع | ترکیبی |
رایحه و طعم | آجیل و شکلات |
اسیدیته | پایین |
پس طعم | شکلات تلخ |
ابزار دم آوری | جذوه یا ایبریک |
نوع محصول | پودر قهوه ترک |
رست | مدیوم |