نوشیدنی اسپرسو از عصارهگیری دانههای قهوه تحت فشار بالا و دمای حدود ۹۰ درجهی سلسیوس تهیه میگردد. اصولا آمادهسازی نوشیدنی اسپرسو نیازمند دانش، مهارت و تجهیزات خاص است.
در کلیترین حالت، دانههای قهوه به دو دسته عربیکا و روبوستا تقسیم میشوند. مشخصه اصلی قهوههای عربیکا، عطر و طعم خوشایند آنها است. در مقابل قهوههای روبوستا میزان کافئین بالا و کف (Crema) زیادی دارند. برای تهیه یک قهوه اسپرسوی مطلوب و متناسب با سیلقه و نیاز مصرفکننده باید مقادیر مشخصی از دانه های قهوههای عربیکا و روبوستا ترکیب شوند.
دانه قهوه اسپرسو ۱۰۰% عربیکا با درجه برشتهکاری میانتیره که خاستگاه آن آفریقا و آمریکای لاتین است. اسیدیته این قهوه ملایم، کافئین آن متوسط و طعم یاد آن کارامل، کاکائو و شکلاتی است. جهت خرید دانه قهوه اسپرسو بن مانو از سایت پا به پا به لینک بالا در همین صفحه مراجعه کنید.
دستورالعمل تهیه:
مخزن آب را پر کرده و دستگاه را روشن کنید تا آب به دمای تنظیم شده برسد. برای اسپرسو سینگل شات حدود 7 گرم و برای اسپرسو دبل شات 14 گرم قهوه آسیا شده نیاز دارید. قهوه را درون پورتافیلتر بریزید. به کمک انگشتان، قهوه را پخش کرده و سطح آن را صاف کنید. پورتا فیلتر را به هد گروپ وصل کنید و شات اسپرسو را زیر خروجی قرار دهید. سریعا دکمه عصاره گیری را بزنید.زمان عصاره گیری کامل،25 تا30 ثانیه زمان میبرد.
| برند | بن مانو |
| بستهبندی | پاکت 3 لایه فویل آلومینیومی |
| ابعاد محصول | 5*9*29 سانتی متر |
| وزن محصول | 250 گرم |
| رنگ بستهبندی | قهوه ای |
| میزان کافئین | متوسط |
| درجه برشتهکاری | میان - تیرهبرشت |
| خاستگاه | آفریقا و آمریکا لاتین |
| طعم یاد | کاکائو وشکلات |
| شیرینی | متوسط |
| گونه | عربیکا |
| دمافزار پیشنهادی | قهوهساز خانگی | ماشین اسپرسو | موکاپات |
| اسیدیته | متوسط |
| رایحه | عطر ویژه |
| پس طعم | بالا |
نوشیدنی اسپرسو از عصارهگیری دانههای قهوه تحت فشار بالا و دمای حدود ۹۰ درجهی سلسیوس تهیه میگردد. اصولا آمادهسازی نوشیدنی اسپرسو نیازمند دانش، مهارت و تجهیزات خاص است.
در کلیترین حالت، دانههای قهوه به دو دسته عربیکا و روبوستا تقسیم میشوند. مشخصه اصلی قهوههای عربیکا، عطر و طعم خوشایند آنها است. در مقابل قهوههای روبوستا میزان کافئین بالا و کف (Crema) زیادی دارند. برای تهیه یک قهوه اسپرسوی مطلوب و متناسب با سیلقه و نیاز مصرفکننده باید مقادیر مشخصی از دانه های قهوههای عربیکا و روبوستا ترکیب شوند.
دانه قهوه اسپرسو ۱۰۰% عربیکا با درجه برشتهکاری میانتیره که خاستگاه آن آفریقا و آمریکای لاتین است. اسیدیته این قهوه ملایم، کافئین آن متوسط و طعم یاد آن کارامل، کاکائو و شکلاتی است. جهت خرید دانه قهوه اسپرسو بن مانو از سایت پا به پا به لینک بالا در همین صفحه مراجعه کنید.
دستورالعمل تهیه:
مخزن آب را پر کرده و دستگاه را روشن کنید تا آب به دمای تنظیم شده برسد. برای اسپرسو سینگل شات حدود 7 گرم و برای اسپرسو دبل شات 14 گرم قهوه آسیا شده نیاز دارید. قهوه را درون پورتافیلتر بریزید. به کمک انگشتان، قهوه را پخش کرده و سطح آن را صاف کنید. پورتا فیلتر را به هد گروپ وصل کنید و شات اسپرسو را زیر خروجی قرار دهید. سریعا دکمه عصاره گیری را بزنید.زمان عصاره گیری کامل،25 تا30 ثانیه زمان میبرد.
| برند | بن مانو |
| بستهبندی | پاکت 3 لایه فویل آلومینیومی |
| ابعاد محصول | 5*9*29 سانتی متر |
| وزن محصول | 250 گرم |
| رنگ بستهبندی | قهوه ای |
| میزان کافئین | متوسط |
| درجه برشتهکاری | میان - تیرهبرشت |
| خاستگاه | آفریقا و آمریکا لاتین |
| طعم یاد | کاکائو وشکلات |
| شیرینی | متوسط |
| گونه | عربیکا |
| دمافزار پیشنهادی | قهوهساز خانگی | ماشین اسپرسو | موکاپات |
| اسیدیته | متوسط |
| رایحه | عطر ویژه |
| پس طعم | بالا |