این قهوه ترکیب ۸۰% عربیکا – ۲۰% روبوستا با خاستگاههای آفریقا و اندونزی است. طعم کارامل، عطر گلی و ادویهای هنگام نوشیدن قهوه اسپرسوی پریسکا حس می شود. مشخصه اصلی قهوههای عربیکا، عطر و طعم خوشایند آنها است. در مقابل قهوههای روبوستا میزان کافئین بالا و کف (Crema) زیادی دارند. برای تهیه یک قهوه اسپرسوی مطلوب و متناسب با سیلقه و نیاز مصرفکننده باید مقادیر مشخصی از دانه های قهوههای عربیکا و روبوستا ترکیب شوند.
نوشیدنی اسپرسو از عصارهگیری دانههای قهوه تحت فشار بالا و دمای حدود ۹۰ درجه سلسیوس تهیه میگردد. اصولاً آمادهسازی نوشیدنی اسپرسو نیازمند دانش، مهارت و تجهیزات خاص است. جهت خرید قهوه اسپرسو پریسکا بن مانو از سایت پا به پا به لینک بالا در همین صفحه مراجعه کنید.
دستورالعمل تهیه:
مخزن آب را پر کرده و دستگاه را روشن کنید تا آب به دمای تنظیم شده برسد. برای اسپرسو سینگل شات حدود 7 گرم و برای اسپرسو دبل شات 14 گرم قهوه آسیاب شده نیاز دارید. قهوه را درون پورتا فیلتر بریزید. به کمک انگشتان، قهوه را پخش کرده و سطح آن را صاف کنید. پورتا فیلتر را به هد گروپ وصل کنید و شات اسپرسو را زیر خروجی قرار دهید. سریعا دکمه عصاره گیری را بزنید. زمان عصاره گیری کامل، 25 تا30 ثانیه زمان میبرد.
| برند | بن مانو |
| وزن بستهبندی | 250 گرم |
| ابعاد بستهبندی | 5*9*29 سانتیمتر |
| نوع بستهبندی | پاکت 3لایه آلومینیومی |
| کشور سازنده | ایران |
| میزان کافئین | متوسط |
| درجه برشته کاری | میان برشت |
| درجه آسیا | ریز |
| گونه | ترکیب عربیکا و روبوستا |
| رایحه و طعم | عطر و طعم قوی |
| اسیدیته | بالا |
| پس طعم | بالا |
| بافت | بالا |
| شیرینی | بالا |
| ابزار دم آوری | موکاپات، ماشین اسپرسو |
| خاستگاه | آفریقا و اندونزی |
این قهوه ترکیب ۸۰% عربیکا – ۲۰% روبوستا با خاستگاههای آفریقا و اندونزی است. طعم کارامل، عطر گلی و ادویهای هنگام نوشیدن قهوه اسپرسوی پریسکا حس می شود. مشخصه اصلی قهوههای عربیکا، عطر و طعم خوشایند آنها است. در مقابل قهوههای روبوستا میزان کافئین بالا و کف (Crema) زیادی دارند. برای تهیه یک قهوه اسپرسوی مطلوب و متناسب با سیلقه و نیاز مصرفکننده باید مقادیر مشخصی از دانه های قهوههای عربیکا و روبوستا ترکیب شوند.
نوشیدنی اسپرسو از عصارهگیری دانههای قهوه تحت فشار بالا و دمای حدود ۹۰ درجه سلسیوس تهیه میگردد. اصولاً آمادهسازی نوشیدنی اسپرسو نیازمند دانش، مهارت و تجهیزات خاص است. جهت خرید قهوه اسپرسو پریسکا بن مانو از سایت پا به پا به لینک بالا در همین صفحه مراجعه کنید.
دستورالعمل تهیه:
مخزن آب را پر کرده و دستگاه را روشن کنید تا آب به دمای تنظیم شده برسد. برای اسپرسو سینگل شات حدود 7 گرم و برای اسپرسو دبل شات 14 گرم قهوه آسیاب شده نیاز دارید. قهوه را درون پورتا فیلتر بریزید. به کمک انگشتان، قهوه را پخش کرده و سطح آن را صاف کنید. پورتا فیلتر را به هد گروپ وصل کنید و شات اسپرسو را زیر خروجی قرار دهید. سریعا دکمه عصاره گیری را بزنید. زمان عصاره گیری کامل، 25 تا30 ثانیه زمان میبرد.
| برند | بن مانو |
| وزن بستهبندی | 250 گرم |
| ابعاد بستهبندی | 5*9*29 سانتیمتر |
| نوع بستهبندی | پاکت 3لایه آلومینیومی |
| کشور سازنده | ایران |
| میزان کافئین | متوسط |
| درجه برشته کاری | میان برشت |
| درجه آسیا | ریز |
| گونه | ترکیب عربیکا و روبوستا |
| رایحه و طعم | عطر و طعم قوی |
| اسیدیته | بالا |
| پس طعم | بالا |
| بافت | بالا |
| شیرینی | بالا |
| ابزار دم آوری | موکاپات، ماشین اسپرسو |
| خاستگاه | آفریقا و اندونزی |