نوشیدنی اسپرسو از عصارهگیری دانههای قهوه تحت فشار بالا و دمای حدود ۹۰ درجه سلسیوس تهیه میگردد. دانههای قهوه به دو دسته عربیکا و روبوستا تقسیم میشوند. مشخصه اصلی قهوههای عربیکا، عطر و طعم خوشایند آنها است. در مقابل قهوههای روبوستا میزان کافئین بالا و کف (Crema) زیادی دارند. نوشیدنی اسپرسو از عصارهگیری دانههای قهوه تحت فشار بالا و دمای حدود ۹۰ درجهی سلسیوس تهیه میگردد.
۷۰% دانههای قهوهی اسپرسو آرتیمان عربیکا با خاستگاه آمریکای لاتین و آفریقا بوده و ۳۰% دیگر روبوستا با خاستگاه هند است. اسیدیته این قهوه در کلیترین حالت، ملایم و کف (Crema) آن بالا است. عطر و طعم پیچیده مرکباتی و کاکائویی این ترکیب قابل حس است. جهت خرید قهوه اسپرسو آرتیمان بن مانو از سایت پا به پا به لینک بالا در همین صفحه مراجعه کنید.
دستورالعمل تهیه:
مخزن آب را پر کرده و دستگاه را روشن کنید تا آب به دمای تنظیم شده برسد. برای اسپرسو سینگل شات حدود 7 گرم و برای اسپرسو دبل شات 14 گرم قهوه آسیاب شده نیاز دارید. قهوه را درون پورتا فیلتر بریزید. به کمک انگشتان، قهوه را پخش کرده و سطح آن را صاف کنید. پورتا فیلتر را به هد گروپ وصل کنید و شات اسپرسو را زیر خروجی قرار دهید. سریعا دکمه عصاره گیری را بزنید. زمان عصاره گیری کامل، 25 تا30 ثانیه زمان میبرد.
| برند | بن مانو |
| وزن بستهبندی | 250 گرم |
| ابعاد بستهبندی | 5*9*29 سانتیمتر |
| نوع بستهبندی | پاکت 3لایه آلومینیومی |
| کشور سازنده | ایران |
| میزان کافئین | قوی |
| درجه برشته کاری | میان-تیرهبرشت |
| درجه آسیا | ریز |
| گونه | ترکیب عربیکا و روبوستا |
| نوع | ترکیبی |
| رایحه و طعم | رایحه و طعم پیچیده |
| اسیدیته | متوسط |
| پس طعم | بالا |
| بافت | خیلی بالا |
| شیرینی | بالا |
| ابزار دم آوری | موکاپات، ماشین اسپرسو |
نوشیدنی اسپرسو از عصارهگیری دانههای قهوه تحت فشار بالا و دمای حدود ۹۰ درجه سلسیوس تهیه میگردد. دانههای قهوه به دو دسته عربیکا و روبوستا تقسیم میشوند. مشخصه اصلی قهوههای عربیکا، عطر و طعم خوشایند آنها است. در مقابل قهوههای روبوستا میزان کافئین بالا و کف (Crema) زیادی دارند. نوشیدنی اسپرسو از عصارهگیری دانههای قهوه تحت فشار بالا و دمای حدود ۹۰ درجهی سلسیوس تهیه میگردد.
۷۰% دانههای قهوهی اسپرسو آرتیمان عربیکا با خاستگاه آمریکای لاتین و آفریقا بوده و ۳۰% دیگر روبوستا با خاستگاه هند است. اسیدیته این قهوه در کلیترین حالت، ملایم و کف (Crema) آن بالا است. عطر و طعم پیچیده مرکباتی و کاکائویی این ترکیب قابل حس است. جهت خرید قهوه اسپرسو آرتیمان بن مانو از سایت پا به پا به لینک بالا در همین صفحه مراجعه کنید.
دستورالعمل تهیه:
مخزن آب را پر کرده و دستگاه را روشن کنید تا آب به دمای تنظیم شده برسد. برای اسپرسو سینگل شات حدود 7 گرم و برای اسپرسو دبل شات 14 گرم قهوه آسیاب شده نیاز دارید. قهوه را درون پورتا فیلتر بریزید. به کمک انگشتان، قهوه را پخش کرده و سطح آن را صاف کنید. پورتا فیلتر را به هد گروپ وصل کنید و شات اسپرسو را زیر خروجی قرار دهید. سریعا دکمه عصاره گیری را بزنید. زمان عصاره گیری کامل، 25 تا30 ثانیه زمان میبرد.
| برند | بن مانو |
| وزن بستهبندی | 250 گرم |
| ابعاد بستهبندی | 5*9*29 سانتیمتر |
| نوع بستهبندی | پاکت 3لایه آلومینیومی |
| کشور سازنده | ایران |
| میزان کافئین | قوی |
| درجه برشته کاری | میان-تیرهبرشت |
| درجه آسیا | ریز |
| گونه | ترکیب عربیکا و روبوستا |
| نوع | ترکیبی |
| رایحه و طعم | رایحه و طعم پیچیده |
| اسیدیته | متوسط |
| پس طعم | بالا |
| بافت | خیلی بالا |
| شیرینی | بالا |
| ابزار دم آوری | موکاپات، ماشین اسپرسو |